2025年通成學典課時作業本七年級英語上冊譯林版連云港專版
注:當前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業精靈APP。練習冊2025年通成學典課時作業本七年級英語上冊譯林版連云港專版答案主要是用來給同學們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。
四、句型轉換。1. We chat with each other on the internet. (改為否定句)We ______ with each other on the internet.
答案:don't chat
2. David sometimes helps his mum in the house. (改為一般疑問句)______ David sometimes ______ his mum in the house?
答案:Does; help
3. I live with my parents in Nanjing. (對畫線部分提問)______ ______ you live with in Nanjing?
答案:Who do
4. Her husband usually watches TV in the evening. (對畫線部分提問)______ ______ her husband usually ______ in the evening?
答案:What does; do
五、根據短文意思和首字母提示,寫出一個完整正確的單詞。What do my good friends often do? Let me tell you something about 1. t______.Jack likes music. He often 2. l______ to music after school. He thinks that it makes him 3. f______ very happy. Kate likes reading. She often 4. r______ a lot of interesting books. She thinks reading is 5. f______. But Daniel doesn't love these. He likes playing on the computer and he is good 6. a______ playing computer games. Because he wants to 7. b______ a computer engineer. However, it is 8. b______ for his eyes because he plays computer games too 9. m______. Simon likes playing football. He likes 10. w______ football matches and practises once a week. We always have a good time at school.
答案:1. them; 2. listens; 3. feel; 4. reads; 5. fun; 6. at; 7. be; 8. bad; 9. much; 10. watching
六、閱讀理解?!踩伺c自我——生活與學習〕We know exercise is important in our life. Everyone needs to do exercise. Doctors say doing sport is good for us. Sport can make our body healthy. It's very useful to children too. It can make children clever. This means they will do well in study and schoolwork.There are easy ways to exercise. You can walk, run, or only jump. When you do exercise, you need to know what you are doing. Don't do sport too much at a time. Try all kinds of sports and look for one, two or even three kinds of sport you like. You can also exercise at the gym. Friends can exercise together at a gym or they can do sport together at any place they like.1. Doing sport is important to children because ______.A. it is easy to do for children B. it can help children know what they are doingC. it helps children do their schoolwork well D. it makes children know what they like
答案:C 解析:根據“It can make children clever. This means they will do well in study and schoolwork.”,可知運動幫助孩子做好功課,故選C。
2. The writer thinks ______ is easy to do.A. playing basketball B. playing football C. jumping D. swimming
答案:C 根據“There are easy ways to exercise. You can walk, run, or only jump.”,可知跳躍是簡單的運動,故選C。
3. The passage wants to tell us ______.A. why and how we should do sport B. why children need to do exerciseC. that we need to do all kinds of sports D. that friends can do sport together
答案:A 解析:文章第一段講運動的重要性(為什么運動),第三、四段講運動的方法(如何運動),故選A。