新課程新教材導(dǎo)航學(xué)英語(yǔ)八年級(jí)外研版
注:當(dāng)前書(shū)本只展示部分頁(yè)碼答案,查看完整答案請(qǐng)下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊(cè)新課程新教材導(dǎo)航學(xué)英語(yǔ)八年級(jí)外研版答案主要是用來(lái)給同學(xué)們做完題方便對(duì)答案用的,請(qǐng)勿直接抄襲。
二、閱讀理解
Betty lived in a small town filled with beautiful flowers. Betty just stood with few words in public. She was often considered as a quiet girl in the community. She felt like a wallflower and wondered if she would go unnoticed all the time.
However, her closest friend, Fiona, was completely different. Fiona loved to communicate with others and she encouraged Betty to change. She told Betty that life wasn’t always as beautiful as roses and that everyone was able to make it full of roses.
With Fiona’s encouragement, Betty began to change. Instead of being a wallflower, she started attending a community theatre class and took an active part in acting. Her gift for acting began to shine, but new challenges soon arose. One of Betty’s classmates became a thorn in her side. The classmate was not satisfied with her achievements, but Betty continued to deal with the situation. She managed to show herself and became friends with the classmate. All the changes made her feel fresh every day.
Betty’s hard work paid off when the town’s famous director, Mr Johnson, watched one of her plays. He liked her acting so much that he offered her the lead role in his new play.
Finally, Betty became a confident girl. Her change was like a beautiful rose in full flower. She encountered many difficulties which taught her that there’s no rose without a thorn. But those thorns helped her develop her abilities. Betty proved that personal changes were possible for anyone.
1. The underlined word “wallflower” probably means “_______” in Paragraph 1.
A. a person who loves flowers
B. a person who is shy and unnoticed
C. a person who is very active
2. Fiona encouraged Betty to _______.
A. give up her shyness completely
B. make life full of roses through her efforts
C. focus only on acting
答案:1. B
解析:根據(jù)第一段“Betty just stood with few words in public... wondered if she would go unnoticed all the time”可知,wallflower指害羞且不被注意的人,選B。
2. B
解析:第二段Fiona告訴Betty“everyone was able to make it full of roses”,即鼓勵(lì)她通過(guò)努力讓生活充滿玫瑰(美好),選B。